Construction

Ons projectteam voor de uitvoeringsfase bestaat uit een projectmanager, een sitemaner en de projectengineer. De projectmanager is eindverantwoordelijk en dient als aanspreekpunt voor de klant. Onze sitemanager stuurt de toeleveranciers en monteurs aan op de bouwplaats. De engineer draagt zorg voor de “as-built” documentatie.

 

Gedurende de uitvoering houden wij onze opdrachtgever en eventuele adviseurs middels bouwvergaderingen goed op de hoogte van de voortgang van het project, tot het project conform alle kwaliteit- en veiligheidseisen naar tevredenheid wordt opgeleverd aan de klant.

 

Wij beschikken over de nodige praktijkervaring die nodig is om de bouwfase van een project vlekkeloos te laten verlopen. Volta Solarprojects heeft geïnvesteerd in het nodige materieel, waardoor er op een kosten efficiënte manier gebouwd kan worden. Voor de installatie van het DC deel werken wij samen met enkele vaste partners, vanuit ons internationale netwerk van onderaannemers. Wij hebben eigen engineers en monteurs in diens voor de realisatie van de netinkoppeling.

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? 

Vul uw gegevens in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Vraag of opmerking
Captcha
Captcha
Meer weten?

Meer weten?

We zijn op werkdagen van 08:30 - 17:00 uur te bereiken via 088 023 9500 (088-nummer: lokaal tarief), of via info@voltasolarprojects.nl.

 

© 2021, Volta Solarprojects.

Alle rechten voorbehouden.