O&M

Een goede PV-installatie dient goed te worden onderhouden. Daarom heeft Volta Solarprojects een eigen O&M afdeling. De gebouwde installaties worden door de ervaren experts continue in de gaten gehouden. Onze eigen inspecteurs en onderhoudsmonteurs zorgen ervoor dat de systemen veilig blijven werken. Kwaliteit en veiligheid kunnen alleen worden gegarandeerd door zowel preventief als correctief onderhoud op een hoog niveau uit te voeren.

Onze O&M afdeling wordt al in een vroeg stadium betrokken bij nieuwe projecten, om de opgedane ervaring in te brengen in het ontwerpproces. Ook spelen onze O&M inspecteurs een belangrijke rol bij de oplevering van nieuwe projecten. Naast een onafhankelijke inspectie van een derde partij controleren zij het geleverde werk voor het project wordt opgenomen in onze O&M portefeuille.

Inmiddels beheert onze O&M afdeling ruim 100 MWp aan PV projecten. Wij verwachten dat onze O&M portefeuille de komende jaren fors zal groeien. Daarom blijven wij investeren in onze O&M organisatie. Inmiddels beschikken wij bijvoorbeeld ook over een eigen reinigingsploeg en team voor groenbeheer bij grondgebonden zonneparken.

 

Neem contact met ons op

zonnepanelen reinigen

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? 

Vul uw gegevens in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Vraag of opmerking
Captcha
Captcha
Meer weten?

Meer weten?

We zijn op werkdagen van 08:30 - 17:00 uur te bereiken via 088 023 9500 (088-nummer: lokaal tarief), of via info@voltasolarprojects.nl.

 

© 2021, Volta Solarprojects.

Alle rechten voorbehouden.