Procurement

Met Essent als moederbedrijf, kan Volta Solarprojects opereren als één van de meest stabiele EPC bedrijven in Nederland. Essent is onderdeel van het Duitse E.ON en is daarmee onderdeel van één van de grootste energiebedrijven van Europa. Dit biedt Volta Solar een zeer sterke positie als het gaat om inkoopkracht en financiële stabiliteit.

 

Neem contact met ons op

 

Een substantieel deel van onze inkoopcontracten wordt afgesloten via E.ON. Voor Solar beschikken wij over een eigen inkoopteam op het hoofdkantoor in Den Bosch, waarmee wij nauw samenwerken. Inkoopvolumes van de verschillende bedrijven onder E.ON worden gebundeld. Vervolgens wordt vaak via een tender ingekocht bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Op deze manier zijn wij verzekerd van de beste inkoopprijs en (garantie)voorwaarden.

 

 

Kwaliteitscontrole

Samen met Essent en E.ON besteden wij veel aandacht aan kwaliteitscontrole. Zo worden tijdens de productie van onze zonnepanelen en voor transport inspecties uitgevoerd door een door ons ingeschakelde inspecteur. Het is voor ons ook gebruikelijk dat er tijdens de bouw van een project en/ of bij oplevering er kwaliteitscontroles en inspecties worden uitgevoerd door de bekende onafhankelijke adviesbureaus in opdracht van onze klant.

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? 

Vul uw gegevens in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Vraag of opmerking
Captcha
Captcha
Meer weten?

Meer weten?

We zijn op werkdagen van 08:30 - 17:00 uur te bereiken via 088 023 9500 (088-nummer: lokaal tarief), of via info@voltasolarprojects.nl.

 

© 2021, Volta Solarprojects.

Alle rechten voorbehouden.