Over Volta Solarprojects

Volta Solar is al meer dan tien jaar actief in de zonne-energiesector en is daarmee één van de meest ervaren PV bedrijven in Nederland. Met Volta Solarprojects zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde speler op het gebied van grootschalige zonne-energieprojecten. Samen met onze klanten en leveranciers leveren wij een substantiële bijdrage aan de energietransitie in Nederland.

 

Sinds 2016 is Volta Solarprojects, samen met Volta Limburg onderdeel van Essent. Volta Solarprojects combineert de kracht en stabiliteit van een groot moederbedrijf met veel kennis en ervaring op het gebied van grootschalige PV projecten.

 

Een sterk moederbedrijf

Met Essent als moederbedrijf, kan Volta Solarprojects opereren als één van de meest stabiele EPC bedrijven in Nederland. Essent is onderdeel van het Duitse E.ON en is daarmee onderdeel van één van de grootste energiebedrijven van Europa. Dit biedt Volta Solar een zeer sterke positie als het gaat om inkoopkracht en financiële stabiliteit.

 

Een ervaren team

Met een ervaren team en een sterke focus op veiligheid en kwaliteit, is Volta Solarprojects in staat om belangrijke spelers als vaste klanten te binden. Ons  team bestaat uit bekwame projectmanagers en we hebben onze eigen engineers in dienst. Ieder project wordt tot in detail ontworpen en uitgevoerd volgens strenge kwaliteitseisen.

 

Operations and Maintenance

Een goede PV-installatie dient goed te worden onderhouden. Daarom heeft Volta Solarprojects een eigen O&M afdeling. De gebouwde installaties worden door de ervaren experts continue in de gaten gehouden. Onze eigen inspecteurs en onderhoudsmonteurs zorgen ervoor dat de systemen veilig blijven werken. Kwaliteit en veiligheid kunnen alleen worden gegarandeerd door zowel preventief als correctief onderhoud op een hoog niveau uit te voeren.

Bedrijfsgegevens

Volta Solarprojects
Kleinestraat 1
6422 PS Heerlen
info@voltasolarprojects.nl
T +31 (0)88 023 95 00

© 2021, Volta Solarprojects.

Alle rechten voorbehouden.